Best Wishes Jokes SMS Jokes Funny Pictures Shayari Interesting Facts

Hindi Jokes

Hindi Jokes

Hindi jokes or jokes in hindi or funny hindi jokes or desi jokes are those jokes which could be viewed by a peson of any age because it doesn't contain any adult content. Funny jokes in hindi are simple jokes but with a great fun and humor and are espacially focused on Indian visitors because they are either written in hindi language or related to Indian scenario. Funny hindi jokes are words communicated with the intent of being laughed at or found funny. Laughter is the biological reaction of people to humor. Our hindi jokes are healthy and are recommended to every human being daily because we have best jokes in hindi you could find on the web. We have a huge collection of hindi jokes for you. So what are you waiting for just enjoy these jokes.

Advertisements


Tax Structure in India Tax Structure in India
1) Qus. : What are you doing?
Ans. : Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!

2) Qus. : What are you doing in Business?
Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!!

3) Qus. : From where are you getting Goods?
Ans. : From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!

4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?
Ans. : Profit.
Tax : PAY INCOME TAX!

5) Qus. : How do you distribute profit ?
Ans : By way of dividend
Tax : Pay dividend distribution Tax

6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
Ans. : Factory.
Tax : PAY EXCISE DUTY!

7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
Ans. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

8) Qus. : Do you have Staff?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!

9) Qus. : Doing business in Millions?
Ans. : Yes
Tax : PAY TURNOVER TAX!
Ans : No
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax

10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans. : Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!

11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans. : Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!

12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?
Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!

13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX!

14) Qus.: How come you got such a Big Amount?
Ans. : Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX!

15) Qus.: Do you have any Wealth?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX!

16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!

17) Qus.: Have you purchased House?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !

18) Qus.: How you Travel?
Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE!

19) Qus.: Any Additional Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!

20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!

21) INDIAN :: can i die now??
Ans :: wait we are about to launch the funeral tax!!!
Facebook Comment    Facebook Share
Teachers and Students Special Teachers and Students Special
Teacher: What happened in 1869?
Student: Gandhi ji was born.
Teacher: What happened in 1873?
Student: Gandhiji was four years old.
Facebook Comment    Facebook Share
Garib Ladkiyan Garib Ladkiyan
Father watching FTV
suddenly son came,
Father says garib ladkiyan hai kapde lene
ke liye paise nahi hai

Son replies: Isse bhi garib aaya to muje bula lena.
Facebook Comment    Facebook Share
common between BUDDHA, JESUS ... common between BUDDHA, JESUS ...
Teacher: What is common between BUDDHA, JESUS, KRISHNA, RAM & GANDHI?
Student: All are born on Government Holidays...!!!
Facebook Comment    Facebook Share
Mard Ka Dard Mard Ka Dard
Mard agar aurat par hath uthaaye to zaalim,
Aurat se pit jaaye to buzdil,
Aurat ko kisi ke saath dekh le to irshalu,
Agar kuchh na kahe to begairat,
Agar ghar se baahar rahe to awara,
Ghar mein rahe to nakara,
Bachchon ko daante to zaalim,
Na daante to laparwah,
Haaye mard bechara jiske jeevan mein sirf dard hi dard hai,
Aur upar se kehte hain mard wohi hai jisko dard nahi hota.
Facebook Comment    Facebook Share
Hindi Jokes related links Related Content
Hindi SMS
Funny Shayari


First     Previous         1     2     3     4     5     6     7     8     9       .  .  . 42     Next     Last
JOKES CATEGORIES
Latest Jokes
Adult Hindi Jokes
Bar Jokes
Blonde Jokes
Celebrity Jokes
Computer Jokes
Dirty Jokes One Liners
Funny Jokes
Hindi Jokes
Lawyer Jokes
Marriage Jokes
Medical Jokes
Office Jokes
Political Jokes
Sardar Jokes
Sexy Jokes
Sports Jokes
Stupid Jokes
Yo Mama Jokes

SUBMIT JOKES



SUBSCRIBE JOKES





Contact Us   |   Privacy Policy