»
»
»
Better Eyesight

Better Eyesight

Teacher: Who has a better eyesight, an animal or a man?
Student: An animal, of course.

Teacher: Why?
Student: They dont were glasses like you!!




More Hindi Jokes

Guitar

Once a kid prayed to Lord Shiva for a long time and when finally God presented himself before the kid and asked him to ask for any boon the child replied, "Oh God! please give me a guitar."

Lord said that ask for anything but don't ask for a guitar. The bhakta said, "Oh My lord ! I only want a guitar. and nothing else."

The lord again refused.

The kid said , "Oh God, if you can't give me a guitar I don't want to take anything from you but atleast tell me the reason why u can't give me one ?"

The Lord replied - Bachha, if I could have afforded a guitar , then I woudn't have been playing with this damru.

Origin of Government

1. Two biharis were dicussing about the origin of the word ghourmint (government).

"ghour mint are those big people who ghour (ponder) over our problems every mint(minute)"

Stupid Questions, Intelligent Answer

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia..... why don't you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:- Is the "Butter Paneer Masala" dish good??
Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years...
Stupid Question:- Munna,Chickoo, you've become so big.
Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No, he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding......

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
Stupid Question:- Oh, so you smoke.
Answer:- Gosh, it's a miracle ............it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

Show More Hindi Jokes







Jokes Categories