»
»
»
Few unknown facts!

Few unknown facts!

Regular naps prevent old age... especially if you take them while driving.

Having one child makes you a parent having two, a referee.

Marriage is a relationship in which one person is always right and the other is husband!

A child's greatest period of growth is the month after you've purchased new school uniforms.

Don't marry the person you want to live with, marry the one you cannot live without... but whatever you do, you'll regret it later.

You can't buy love . . . but you pay heavily for it.

Forgiveness is giving up my right to hate you for hurting me.

Bad officials are elected by good citizens who do not vote.

Laziness is nothing more than the habit of resting before you get tired.

Marriage is give and take. You'd better give or she'll take it anyway.

My wife and I always compromise. I admit I'm wrong and she agrees with me.

Those who can't laugh at themselves leave the job to others.

Ladies first. Pretty ladies sooner.

A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person.

You're getting old when you enjoy remembering things more than doing them.

It doesn't matter how often a married man changes his job, he still ends up with the same boss.

Real friends are the ones who survive transitions between address books.

Saving is the best thing. Especially when your parents have done it for you!




More Funny Jokes

Lateral Thinking

This puzzle is called Lateral Thinking... Just Check This Out!!!!

Scroll down slowly and be honest to yourself.


man
1. ------------
board







Ans. = man overboard



stand
2. ------------
i





Ans. = I understand

OK?.... Got the drift? Let's try a few now and see how you fair?



3. /r/e/a/d/i/n/g/





Ans. = reading between the lines



4. r
road
a
d





Ans. = cross road



5. cycle
cycle
cycle





Ans. = tricycle



0
6. ------------
M.D.
Ph.D.





Ans. = two degrees below zero



knee
7. ------------
light





Ans. = neon light (knee-on-light)



ground
8. ---------------
feet feet feet feet feet feet






Ans. = six feet underground


9. he's / himself






Ans. = he's by himself


10. ecnalg






Ans. = backward glance


11. death ..... life






Ans. = life after death


12. THINK






Ans. think big !!



And the last one is real fundoo............


13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb....




Ans. long time no 'C' (see)

Happy 100th Birhtday Grandma

The family wheeled Grandma out on the lawn, in her wheelchair, where the activities for her 100th birthday were taking place. Grandma couldn't speak very well, but she could write notes when she needed to communicate. After a short time out on the lawn, Grandma started leaning off to the right, so some family members grabbed her, straightened her up, and stuffed pillows on her right.

A short time later, she started leaning off to her left, so again the family grabbed her and stuffed pillows on her left. Soon she started leaning forward, so the family members again grabbed her, then tied a pillowcase around her waist to hold her up.

A nephew who arrived late came running up to Grandma and said, "Hi Grandma, you're looking good! How are they treating you?"

Grandma took out her little notepad and slowly wrote a note to the nephew, "They won't let me fart."

The Anthropologists Discovery

Two anthropologists fly to the south sea islands to study the natives. They go to two adjacent islands and set to work. A few months later one of them takes a canoe over to the other island to see how his colleague is doing. When he gets there, he finds the other anthropologist standing among a group of natives.

"Greetings! How is it going?" says the visiting anthropologist.

"Wonderful!" says the other, "I have discovered an important fact about the local language! Watch!"

He points at a palm tree and says, "what is that?"
The natives, in unison, say "Umbalo-gong!"
He then points at a rock and says, "and that?"
The natives again intone "Umbalo-gong!"

"You see!", says the beaming anthropologist, "They use the SAME word for 'rock' and for 'palm tree'!"

"That is truly amazing!" says the astonished visiting anthropologist, "On the other island, the same word means 'index finger'!"

Show More Funny Jokes







Jokes Categories