»
»
Hindi Jokes

Hindi Jokes

Hindi jokes or jokes in hindi or funny hindi jokes or desi jokes are those jokes which could be viewed by a peson of any age because it doesn't contain any adult content. Funny jokes in hindi are simple jokes but with a great fun and humor and are espacially focused on Indian visitors because they are either written in hindi language or related to Indian scenario. Funny hindi jokes are words communicated with the intent of being laughed at or found funny. Laughter is the biological reaction of people to humor. Our hindi jokes are healthy and are recommended to every human being daily because we have best jokes in hindi you could find on the web. We have a huge collection of hindi jokes for you. So what are you waiting for just enjoy these jokes.

Hindi Jokes
Secrets of success
Secrets of success

Secrets of success:
1. Kabhi top na karo warna log tum se jalne lagenge.
2. Hamesha late class mein jao is tarha har teacher tumhe yaad rakhega.
3. Zyada padhne se time zaya hota hai or time zaya karna gunah hai.
4. Kabhi test na do kyun ke beizzati ke 2 marks se izzat ke 0 achche hain.

Spiderman, Superman and Batman Died
Spiderman, Superman and Batman Died

In 1975 Spiderman, Superman and Batman were flying across india and thay suddenly died.
.
.
Do you know why?
.
.
Yad hai, sholay me GABBAR ne 3 goliya hawa me chalayi thi.

JAI BABA RAMDEV
JAI BABA RAMDEV

BILLU ko hatho ke nakhun khane ki aadat thi.
Parents ne usko BABA RAMDEV ke paas bheja.
Ab?
Ab kya?
Ab BILLU pairo ke nakhun bhi kha sakta hai...!
JAI BABA RAMDEV

Secrets of Success in Your Room
Secrets of Success in Your Room

"8 secrets of success" U can find in your room....
1.ROOF says - Aim high
2.FAN says - Be cool
3.CLOCK says - Every minute is precious
4.MIRROR says - Reflect before u act
5.CALENDER says - Be up to date
7.DOOR says - Don't miss the opportunity
8.BED says - SAB BAKWAS HAI, MAST CHADAR ODHO AUR SO JAO.

Bird flu in humans
Bird flu in humans

Teacher - Itne din se kaha the?
Student - Bird flu ho gaya tha.
Teacher - Par ye to Birds mein hota hai insaano mein nahi.
Student (Gusse mein) - Insaan samjha hi kahan aapne... roz to Murga bana deti ho.


Don't steal my shoes
Don't steal my shoes

A man in temple left a notice,
"Don't steal my shoes - Boxing Champion"
When he returns, he sees shoes missing, with a notice,
"Don't try to catch me, - Olympic Race Champion".

Tax Structure in India
Tax Structure in India

1) Qus. : What are you doing?
Ans. : Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!

2) Qus. : What are you doing in Business?
Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!!

3) Qus. : From where are you getting Goods?
Ans. : From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!

4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?
Ans. : Profit.
Tax : PAY INCOME TAX!

5) Qus. : How do you distribute profit ?
Ans : By way of dividend
Tax : Pay dividend distribution Tax

6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
Ans. : Factory.
Tax : PAY EXCISE DUTY!

7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
Ans. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

8) Qus. : Do you have Staff?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!

9) Qus. : Doing business in Millions?
Ans. : Yes
Tax : PAY TURNOVER TAX!
Ans : No
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax

10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans. : Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!

11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans. : Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!

12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?
Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!

13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX!

14) Qus.: How come you got such a Big Amount?
Ans. : Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX!

15) Qus.: Do you have any Wealth?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX!

16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!

17) Qus.: Have you purchased House?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !

18) Qus.: How you Travel?
Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE!

19) Qus.: Any Additional Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!

20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!

21) INDIAN :: can i die now??
Ans :: wait we are about to launch the funeral tax!!!

Teachers and Students Special
Teachers and Students Special

Teacher: What happened in 1869?
Student: Gandhi ji was born.
Teacher: What happened in 1873?
Student: Gandhiji was four years old.



First Previous 2 3 4 5 6 7 8 9 10   .  .  . 30 Next Last
Jokes Categories